Welkom op de site van Technisch Installatie Bedrijf D. Doorn.

U herkent ons aan onze bedrijfsbusDe site die wij u met plezier presenteren geeft u als bezoeker een compleet beeld over wat wij als deskundig installatiebedrijf zo al aan u kunnen bieden. Ons bedrijf run ik nu sinds 4 jaar samen met mijn stiefvader en wij zijn inmiddels alweer ruim 44 jaar actief in de verwarmingsbranche. Onze onderneming is naar de afnemers toekomst- en servicegericht. Service neemt immers een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden.

Als installatiebedrijf zijn wij actief in de verbouw- en renovatiesector. Daarnaast hebben wij ook vele werkzaamheden bij bedrijven en instellingen. Technische kennis en ervaring is bij ons aanwezig en daarbij werken wij nauw samen met deskundige partners in de vorm van technische groothandelsbedrijven en fabrikanten.

Onderhoud en service.

U als consument kunt bij Technisch Installatie Bedrijf D. Doorn niet alleen terecht voor het plaatsen van nieuwe installaties, badkamers, airco’s, dakwerk, maar ook voor storingen of lekkages kunt u altijd contact met ons opnemen. Onderhoudswerkzaamheden behoren eveneens tot onze activiteiten.

Kwaliteit.

Niet alleen in onze dienstverlening staan wij voor kwaliteit, maar ook onze producten zijn afkomstig uit zeer gerenommeerde fabrieken. Zoals Nefit cv-ketels, Brink ventilatie en hete luchtverwarming, Samsung airconditioning, Köster ECB dakbedekking in kleur.

Technische kennis.

Installaties zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. De oorzaak hiervan is de vraag naar apparaten met een laag energieverbruik en het gebruik van milieu vriendelijke stoffen. Mede dankzij geavanceerde elektronica zijn er op dit gebied goede resultaten bereikt.
Deze ontwikkeling vraagt de nodige aandacht van de installateur en wij volgen de innovaties dan ook op de voet door regelmatig door fabrikanten georganiseerde cursussen te volgen.

Productkeuze

Het assortiment wat wij u kunnen bieden is enorm uitgebreid. Wij zijn er van overtuigd dat er zeker door u een keuze gemaakt kan worden. In allerlei prijsklassen, uitvoeringen, kleuren en merken presenteren wij aan u kwalitatief hoogstaande producten met goede garantievoorzieningen.

Wij zijn een technisch installatie bedrijf met hoofdactiviteiten en specialisme in:

 

Centrale verwarming

Loodgieterwerk

Dakwerk

Vloerverwarming
Design radiatoren
Hete luchtverwarming
Gastechnische installaties

Watertechnische installaties
Sanitair
Ventilatie

Kunstof dakbedekking in kleur
Zinken dakgoten en deklijsten
Koperen dakgoten en deklijsten

     

Alternatieve energie

Koeling

Service

Zonne-energie
Warmtepompen

Airconditioning

 


deze website is ontwikkeld door Haring Technische Groothandel